Alexandra Colmenares

Het Ego

Verona Verbakel & Anemone Valcke
KIEM
vr 11 okt 19:00
11 okt
19:00
  • 11 okt
    19:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Het Ego gaat over grenzen. Over die van de ander. Over die van jou. Over die van het theater. 

Anemone Valcke en Verona Verbakel onderzoeken in hoeverre vrouwenhaat, grensoverschrijdend gedrag en #metoo deel uitmaken van hun professionele en persoonlijke leven. Zonder slachtoffers met de vinger te wijzen. Daarbij laat Het Ego zich van zijn meest schaamteloze, dramatische en kwetsbare kant zien. De voorstelling reflecteert over hoe we communiceren over grensoverschrijdend gedrag. En over het belang van geloofd worden. 

Wat is echt? Wat geloof jij? En wat niet? Het Ego doet je constant twijfelen. Toch is het aan jou om te beslissen. Zo verandert dit theaterstuk in een grenzeloos spel over schaamteloosheid en intimiteit.

Gratis advies over auteursrechten

Sylvie Godefroi en Nele Muylaert van Sabam For Culture (partners van het KIEMfestival) geven op vrijdag 11 oktober tussen 16:00 en 18:30 gratis advies over auteursrechten en maken je wegwijs in hun vele beurzen.

Waaronder de beurs voor creatie van podcasts en audioverhalen, de residentiebeurs, creatiebeurzen en de ontwikkelingsbeurs Jonge Makers.

 

Onderdeel van

Credits

spel & co-creatie Anemone Valcke & Verona Verbakel 

concept Verona Verbakel

eindregie Karolien De Bleser

dramaturgie Daan Borloo

techniek Bert Toulet

beeld Alexandra Colmenares Corso

co-productie Theater Aan Zee, KVS & CC De Steiger Menen

met dank aan Theater Aan Zee, Staging Access, Meldpunt Grensoverschrijdend Gedrag, Koortzz, vzw Het Kartel, Amsterdam Fringe Festival, De Grote Post, Charlotte De Bruyne, Wine Dierickx, Yorrith De Bakker & Fee Roels