De Grote Post
Jorien Onsia

Under your spell

Audrey Apers / Platform in de Maak
KIEM
do 3 okt 20:30
3 okt
20:30
  • 3 okt
    20:30
    De Grote Post, Oostende
    zaal Telefonie

Platform in de Maak ondersteunt startende podiumkunstenaars. Op 3 oktober, tijdens Residentenfestival KIEM, stelt het je voor aan enkele performances in progress.

Audrey Apers laat Under your spell op je los. Deze driekoppige bende bezingt de complexe geschiedenis van de hekserij. Ze onderzoeken hoe ze zich verbonden voelen met deze magische figuren en praktijken. En ze gaan na wat hekserij vandaag kan betekenen. Zo bekijken ze de heks als symbool van verzet en vragen ze zich af hoe wij ons tegenwoordig verzetten binnen onze samenleving. 

Audrey Apers (1991) studeerde aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen en behaalde een bachelor Moderne Theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en een master Theaterregie aan het RITCS Erasmushogeschool Brussel. Ze danste al bij LeineRoebana, Arno Schuitemaker en Romeo Castellucci. Als resident bij SALLY Dansgezelschap Maastricht maakte ze Daydream Space, Remote en Labour of Love. Tijdens haar theaterstudies creëerde ze de voorstellingen Gravity is a Regime en Vulcanize Me

Onderdeel van

Credits

regie & concept Audrey Apers 

in nauwe samenwerking met Kaat Arnaert, Nona Buhrs en Amelia Malfait 

spel Kaat Arnaert, Nona Buhrs en Amelia Malfait 

dramaturgie Sara Vanderieck 

muziek Cedric Dambrain 

kostuums Giulia Cauti 

techniek Joaquin van de Rijcke