Nick Mattan

Living Apartment Together

NTGent / BERLIN
za 24 mei 20:00
24 mei
20:00

Tijdens het toerende filmproject Living Apartment Together kijk je dwars door de gevel van een appartementsblok, waar alle bewoners hun eigen leventje leiden en toch verbonden zijn met elkaar. 

Het publiek zit voor de zijgevel van een appartementsblok en krijgt een koptelefoon op. Via videoprojecties en audio-opnames kijken ze door de gevel heen, de zes appartementen binnen. Daar leiden de bewoners een alledaags bestaan. Het verhaal raakt in een stroomversnelling wanneer één van de bewoners plots sterft. De fervente puzzelaar was net de laatste hand aan een kopie van de zes appartementen aan het leggen. 

Met Living Apartment Together toert BERLIN door verschillende steden, waar telkens zo’n twintig buurtbewoners in de huid van de personages kruipen. Zij stappen af en toe uit de projectie om zichzelf live vanop afstand te observeren. 

Bij de buren

Deze voorstelling vindt plaats op locatie in Gent. Vertrek met de bus naar Gent om 20:00 aan De Grote Post. Een broodje is inbegrepen in de prijs. Let op het late uur: deze voorstelling vangt aan in Gent bij zonsondergang!

Er zijn beperkte reductietarieven van toepassing.

Credits

concept en regie Yves Degryse

script Yves Degryse, Angelo Tijssens

 artistiek advies Beyond The Spoken/Barbara Raes

muziekcompositie Peter Van Laerhoven

geluidsontwerp Winne Clement

productie NTGent/BERLIN

met de steun van de Vlaamse Overheid