De Grote Post

Opening Academisch jaar van Willemsfonds vzw

Dirk Van Damme en Ann Brusseel i.s.m. Willemsfonds Oostende
za 9 sep 10:00 - 12:00
9 sep
10:00 - 12:00
  • 9 sep
    10:00 - 12:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Dactylo

Ben je ook ongerust over de dalende kwaliteit van het Vlaamse onderwijs? Dit WF-evenement belooft een buitengewone kans te worden om waardevolle inzichten te krijgen van een echte meester in het veld. 

Dirk Van Damme zal de leiding nemen en ons versterken met zijn kennis en visie op onderwijs. Hij staat bekend om zijn diepgaande kennis en innovatieve benadering van onderwijsvernieuwing. Als OESO-onderwijsspecialist heeft hij wereldwijd invloed gehad op het vormgeven van onderwijsbeleid en het bevorderen van excellentie in het onderwijs.

Met zijn ongeëvenaarde expertise zal hij ons meenemen op een reis door de uitdagingen en mogelijkheden van het onderwijslandschap. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen en in gesprek te gaan met deze vooraanstaande denker, wat ongetwijfeld waardevolle inzichten zal opleveren.

Ann Brusseel stamt uit een liberale familie die voornamelijk actief was binnen het lokale Willemsfonds. Ze is de dochter van Stefaan Brusseel, voormalig voorzitter van het Oostendse Willemsfonds en secretaris van Willemsfonds vzw. Haar moeder, Sonja De Craemer, werd eveneens voorzitster van dezelfde afdeling. Ann was
tevens 9 jaar lid van de Commissie Onderwijs in het Vlaams Parlement.

Het evenement is gratis maar wie een broodjeslunch wenst betaalt € 15.